Om

Om 100 rundkørsler


Kender du det, man kommer kørende mod en rundkørsel og efterhånden som man nærmer sig, øges ens nysgerrighed over synet af en skulptur, en dims, der kunne have siddet på hvad som helst, eller måske en flot beplantning? Det tager som regel kun få sekunder at passere, men den oplevelse man havde, da man kørte igennem, kan nogen gange lagre sig og vende tilbage, når turen er ovre.


Mange års og mange kilometers kørsel i Danmark og det øvrige Europa har givet mig mange oplevelser, hvad angår rundkørsler og jeg prøver her samle nogle af de historier, der gemmer sig bag nogle danske rundkørsler.

Jeg har valgt de danske rundkørsler, jeg finder mest bemærkelsesværdige. Jeg tager rundt og fotograferer dem og indsamler historier og facts, som jeg hen ad vejen dele på  hjemmesiden her. Hvorfor har jeg så valgt at bruge tid på det? Jeg tror ikke, at min hjemmeside vil gøre verden til et bedre sted at leve, men forhåbentlig lidt sjovere både med fotos og historier. Jeg kan kun samle en brøkdel af de historier, der knytter sig til de enkelte rundkørsler,  så hvis du sidder inde med nogle oplysninger eller historier om en rundkørsel, som du har lyst til at dele med andre har du mulighed for det. Du kan sende mig en e-mail hvor du skriver lidt om, hvad du ved og hvis du ønsker det, vil jeg kontakte dig for at høre mere.

God fornøjelse


Klavs Lind

Søndergade 80

5500 Middelfart

e-mail: post@rundkoersler.dk