Om

Om 100 rundkørsler


Kender du det, man kommer kørende mod en rundkørsel og efterhånden som man nærmer sig, øges ens nysgerrighed over synet af en skulptur, en dims, der kunne have siddet på hvad som helst, eller måske en flot beplantning? Det tager som regel kun få sekunder at passere, men den oplevelse man havde, da man kørte igennem, kan nogen gange lagre sig og vende tilbage, når turen er ovre.


Mange års og mange kilometers kørsel i Danmark og det øvrige Europa har givet mig gode oplevelser, hvad angår rundkørsler og jeg vil her samle nogle af de historier, der gemmer sig bag nogle danske rundkørsler.

Jeg har valgt de danske rundkørsler, jeg finder mest bemærkelsesværdige. Jeg vil tage rundt og fotografere dem og jeg vil indsamle historier og facts, som jeg hen ad vejen dele med dig. Og hvorfor har jeg så valgt at bruge tid på det? Jeg tror ikke, at min hjemmeside vil gøre verden til et bedre sted at leve, men forhåbentlig sjovere.

 

 

Hvis du sidder inde med nogle oplysninger eller historier om en rundkørsel, som du har lyst til at dele med andre har du mulighed for det.

 

Hvis du vil dele oplysninger og historier, kan du enten sende mig en e-mail, eller skrive på min blog. Hvis du skriver på min blog, vil det du skriver blive offentliggjort på bloggen.

 

Du kan også abonnere på de nyhedsbreve, som jeg vil sende ud, når jeg har noget at fortælle. Du vil ikke modtage mange nyhedsbreve, men jeg vil skrive, når der for eksempel har været særlig store opdateringer på hjemmesiden. Du kan tilmelde dig her: Få mit nyhedsbrev

 

God fornøjelse

Der er Copyright på stort set al materiale på denne hjemmeside. Kontakt mig, hvis du vil bruge materiale herfra.

Den største oversigt over danske rundkørsler ved Klavs Lind