plakat

Køb en  plakat

med 12 rundkørsler.

Nu er der allerede over 80 rundkørsler på siden og  når 100 bemærkelsesværdige danske rundkørsler er færdig, vil der være mindst 100.

Arbejdet med hjemmesiden tager ikke alene meget tid, men der er også en række omkostninger forbundet med arbejdet. Hjemmesiden skal hostes, programmer til billedbehandling skal holdes opdateret og der skal stadig fotograferes, så selvom jeg prøver at holde mig opdaterert, når jeg alligevel kommer udenfor kommunegrænsen, har jeg stadig udgifter til transport rundt i landet og hosting af siden. Enhver støtte til dette arbejde vil være en hjælp til at holde siden opdateret.


Du kan støtte mit arbejde ved at indbetale et beløb og modtage en plakat, enten med rundkørsler eller en med badehuse fra Ærøskøbing fra min udstilling Staycation 9X9 fra sommeren 2020 . Hvis du klikker på de to små fotos, kan du se et forstørret billede af plakaterne.

Plakaten Rundkørsler

måler 50x70 cm


Klik for større billede

Plakaten Staycation 9X9

måler 35x50 cm


Klik for større billede

Plakaterne koster kun kr. 100.- pr. stk. Hvis du bestiller flere plakater til den samme adresse, er prisen for de efterfølgende kun kr. 60.- pr. styk. Prisen bliver så:


1 plakat kr. 100.-

2 plakater kr. 160.-

3 plakater kr. 220.-

osv.

Da det er for dyrt at oprette en webbutik, kan du bestille en plakat ved at bruge formularen her og betale med MobilePay.

Sådan bestiller du:

 
 
 
 

1

2

Skriv:


Navn

Adresse

e-mail

Telefonnummer


og hvilken plakat, du ønsker.

Indbetal derefter kr. 100.-  med MobilPay fra det nummer, du har skrevet i mailen, så jeg kan se, hvem der skal sendes til.


Husk at det kan betale sig at bestille samlet, hvis du vil have flere plakater.

Jeg sender samme dag, eller senst næste hverdag. Plakaten kommer i paprør med plastiklåg og bliver sendt med DAO til nærmeste daoSHOP. Du modtager et track&trace-nummer, når pakken er sendt.